Vår process


Så här får du solceller i Uppsala

Vi har ett färdigt koncept för hur vi hjälper våra kunder till en färdig solcellsanläggning. Det handlar om att vara med hela vägen från planering till färdigt resultat och innebär både ett lägre pris och en tryggare resa för våra kunder.

Platsbesiktning och offert

Det första steget mot din nya anläggning är att du kontaktar oss och anmäler ditt intresse. Därefter kommer vi hem till dig för att göra en ordentlig besiktning av ditt tak med avseende bland annat på användbar takyta och solinstrålning på tomten. Med hjälp av denna information kan vi sedan göra beräkningar och ta fram förslag på en optimal anläggning för just ditt tal, varpå vi presenterar en offert för dig. Därefter är det fritt fram att jämföra vår offert med våra konkurrenters (kom ihåg att vi alltid matchar konkurrenternas priser med vår prisgaranti! ) och väljer du vårt förslag så lägger du in en beställning.

Vi monterar dina solceller

Våra installatörer och montörer installerar din solcellsanläggning, och när det är klart genomför vi en noggrann besiktning för att se att allt fungerar optimalt. Därefter får du din garanti och skötseldokument för hur du tar hand om din anläggning på bästa sätt. Du har alltid tio års produktgaranti och kan räkna med en driftstid på minst tjugofem år.

Kontakta oss idag om du vill installera solceller i Uppsala!

Trygg installation av solceller i Uppsala